Home

Fipronil kittens

BIJSLUITER FRONTLINE FRONTLINE® Spot On Kat Samenstelling: Fipronil 10 g - Butylhydroxyanisolum - Butylhydroxytoluenum - Excipiens q.s.p.100 ml. Indicaties: De therapeutische indicaties bij de kat zijn behandeling en preventie van vlooienbesmettingen, van besmettingen door bijtende luizen en door alle stadia van teke Fipronil wordt hoofdzakelijk gemetaboliseerd tot zijn sulfonderivaat, dat ook insecticide en acaricide eigenschappen bezit. Contra-indicatie: Fipronil spot-on niet toedienen aan pups en kittens jonger dan 8 weken of lichter dan 2 kg (hond) of 1 kg (kat). Fipronil niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren

Kitten - Voor alle toepassinge

Frontline Spray can be used on kittens from the age of 2 days old. From 2 days old until 8 weeks, this is the only product that Frontline recommends for flea and tick control in kittens. Frontline Spray should be applied to the kitten's skin—underneath the fur—every three weeks for the most effective flea control possible Frontline heeft naast de sprays de zogenoemde Combo en Spot-on lijn. De Spot-on lijn bevat fipronil, dit is het actieve bestanddeel wat volwassen vlooien en teken zeer effectief bestrijdt. De Combo lijn heeft een 2-in-1 formule. Deze pakt zowel de volwassen parasieten als de eitjes, larven en poppen aan

Fipronil is een stof die gebruikt wordt in diergeneesmiddelen tegen vlooien, mijten en teken in honden en katten. Fipronil mag niet gebruikt worden bij dieren die bestemd zijn voor de voedselketen, zoals kippen. Ook is fipronil in Europa toegelaten voor gebruik als gewasbeschermingsmiddel, in middelen voor zaadbehandeling FRONTLINE Plus for Cats & Kittens Caution FRONTLINE® PLUS FOR CATS provides fast, effective and convenient treatment and control of fleas, ticks and chewing lice for cats and kittens. - Stops and prevents infestations - Kills adult fleas, flea eggs, and flea larva Catego Fast-Acting Flea & Tick Treatment For Cats/Kittens (Over 1.5 lbs), Kills Fleas Within 6 Hours, Prevents Flea Re-Infestations 4.3 out of 5 stars 2,988 $10.17 $ 10 . 1 De effectieve werkstof in de antiparasitaire producten van Frontline is Fipronil. Wanneer deze stof in aanraking komt met de natuurlijke oliën, die zich in de huid en vacht van uw kat bevinden, lost de stof zich hierin op. Opgelost kan de stof zich over het gehele lichaam verspreiden Effipro spot-on voor katten. Effipro bevat fipronil als werkzame stof. Fipronil wordt wereldwijd het meest gebruikt als vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel, werkzaam tot 8 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Het product kan tevens gebruikt worden wanneer er sprake is van vlooienallergie (allergie dermatitis door vlooien). Effipro is verkrijgbaar als spot-on en spray

fipronil 50 mg hulpstoffen Butylhydroxyanisol ( E320 ) 0.1 mg<br />Buthylhydroxytolueen ( E321 ) .0.05 mg Verpakkingsinhoud 1 x 6 PIPET frontline kat spot on Wijze van bewaring Kitten (tot 1 jaar vlooien resistent tegen fipronil. Ik wil hier graag even een waarschuwing geven, en wel met betrekking tot vlooienmiddelen op basis van fipronil. Dat zijn o.a. de middelen Frontline, Exil

Vlooien bij jonge kittens zijn een groot probleem. Het enige middel wat vanaf 2 dagen leeftijd mag worden ingezet is de Frontline-spray met de werkzame stof fipronil. Helaas komen we af en toe vlooien tegen die niet of onvoldoende reageren op dit middel zodat de vlooienbesmetting blijft bestaan Dosering voor elke diersoort, wijze van gebruik en toedieningsweg Eén pipet van 0,5 ml per kat, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 5 mg fipronil per kg en 6 mg (S)-methopreen per kg, voor lokale toepassing op de huid. In afwezigheid van veiligheidsstudies is het minimale behandelingsinterval 4 weken

Fipronil is vele malen dodelijker voor insecten dan voor zoogdieren, en daardoor kan het redelijk veilig gebruikt worden als insecticide. Uit proeven met ratten bleek wel dat de stof in hoge. De fipronilcrisis of de eiercrisis is een voedselschandaal dat aan het licht kwam in 2017. Kippeneieren en afgeleide producten in 45 landen bleken het voor de mens schadelijke insecticide fipronil te (kunnen) bevatten. Het feit dat deze voor mensen toxische stof niet systematisch door de Belgische en Nederlandse controleorganen werd opgespoord maar pas na een eigen interne controle door een. Although fipronil is safe for use if administered according to the instructions, it can cause side effects in cats. The ingredient is also unsafe for use in geriatric cats, pregnant cats and kittens less than 8 weeks of age

Fiprofort Plus (Fipronil/S-Methoprene) - 100g/L/120g/L (0

Waar in of rond je huis wil je afkitten? Met onze kitwijzer vind je snel. de beste producten voor jouw project Fipronil GEHALTE AAN WERKZA(A)M(E) EN OVERIGE BESTANDDE(E)L(EN) 1 pipet van 0,5 ml bevat: Werkzaam bestanddeel: Fipronil 50 mg aan kittens jonger dan 8 weken oud en/of aan kittens/katten die minder dan 1 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellend Frontline Spot on bevat als werkzame stof Fipronil en is werkzaam tegen vlooien, teken en bijtende luizen. Werkt al binnen 24 uur na toediening en deze bescherming houdt tot wel 4 tot 5 weken aan. Let op Frontline Spot on niet geven aan kittens jonger dan 8 weken of lichter dan 1 kg. Doeldier(en): Kat Leeftijd: Jong, Volwassen, Senior. Fipronil is een chemische stofje die vlooien, teken en bijtende luizen doodt. De stof lost snel op in de natuurlijke oliën van de huid en de vacht en verspreid zich over het hele lichaam binnen 24 uur. Het product kan gebruikt worden bij kittens zodra ze 8 weken oud zijn en op voorwaarde dat het kitten ten minste 1 kg weegt Doordat de Frontline Combo Kat bestaat uit een combinatie van fipronil en (S)-methopreen beschermt het je kat niet alleen tegen volwassen vlooien en teken en tegen eieren en larven van vlooien. De potentiele toxiciteit van dit product bij kittens, jonger dan 8 weken ,.

Fipronil (mg) (S)-methopreen (mg) Eprinomectine (mg) Praziquantel (mg) Katten < 2,5 kg 0.3 24.9 30.0 1.20 24.9 Katten aanbevolen dosering) in gezonde kittens van 7 weken en ouder, tot 6 keer behandeld met intervallen van vier weken. Dit is ook bevestigd in gezonde volwassen katten,. The kittens are wonderful. The vet listened to their lungs and said they sounded just fine, and at home we see signs that they are growing more robust. They play more and more each day. (I think they were undernourished; when we got them they only weighed about a pound, but now they are gaining weight as they should. FRONTLINE ® Spray (Fipronil 250 mg per 100 ml). Doeldiersoorten: honden en katten.Indicaties: behandeling en preventie van infestaties door vlooien (Ctenocephalides spp.), teken (Ixodes ricinus) en bijtende luizen (Trichodectes canis, Felicola subrostratus).Dosering en toedieningsweg: uitwendig cutaan gebruik.Product verstuiven tegen de haren in, over heel het lichaam Effipro spot-on kat kan gebruikt worden bij kittens vanaf 2 maanden leeftijd en meer dan 1 kg lichaamsgewicht. Vraag: Kan mijn hond zwemmen en/of gewassen worden na behandeling met Effipro? Antwoord: Bij behandeling met Effipro spray is het voor optimale effectiviteit aan te raden om de hond niet te wassen 2 dagen voor tot 2 dagen na de behandeling Alle kittens hebben wormen, uw kitten dus ook. Kittens worden besmet via de moedermelk en via de bek. Van februari tot en met september maandelijks een behandeling met een Fipronil houdend middel zoal Frontline kat of Frontline Combo kat. De Seresto vlooien en tekenband heeft een werking van 8 maanden

Frontline Spray, Dog Flea Spray | Lambert Vet Supply

Fipronil VetCompendiu

Weten wanneer je kat ziek is. Een van de leuke dingen aan het zorgen voor katten is hun relaxte karakter. Katten blinken uit in ontspannen zijn en zij hebben het soort leven waar wij alleen van kunnen dromen: spelen, eten en slapen. Helaas.. Can fipronil be used off label in kittens and puppies? A veterinarian inquires if fipronil can be used off label in kittens and puppies as early as 2 days old since it is labeled for use in other countries at this age. Question: We work at a lot of rural shelters that do not have veterinarians of their own, so we have been trying to help them. Effipro® bevat fipronil als werkzame stof. Fipronil wordt wereldwijd het meest gebruikt als vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel. Effipro® is verkrijgbaar als spot-on en spray. De spray werkt behalve tegen vlooien en teken ook tegen luizen. De spot-on bevat een nieuwe klinisch geteste formulering voor een snelle en lange werking. Productinformati 33 aanbiedingen in januari - Bekijk alles met fipronil! Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats. Honden, poezen, aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaat For Dogs, Puppies, Cats and Kittens. ACTIVE INGREDIENT: fipronil: 0.29%. INERT INGREDIENTS: 99.71%. TOTAL: 100%. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN. CAUTION. FRONTLINE ® Spray provides fast-acting, long-lasting, waterproof treatment and control of fleas, ticks and chewing lice for adult dogs and cats and for puppies and kittens 8 weeks of age or.

Frontline Spray Bestellen Tegen vlooien en teke

Fipronil and methoprene is a topical agent and temporary irritation at the site of application is possible. This product is not recommended for use in debilitated or geriatric animals. It is not recommended for use in puppies or kittens less than 8 weeks of age The manufacturer warns that the product may be harmful to debilitated, aged, pregnant or nursing animals and also states that fipronil must not be used on kittens less than 12 weeks of age and on. Dit bevat de werkzame stof Fipronil, wat de wereldwijd meest gebruikte werkzame stof is in strijd tegen vlooien (en teken). Deze spray werkt direct tegen vlooien na aanbrengen en is ook te gebruiken bij pups en kittens. Fipralone huidsspray kan veilig gebruikt worden bij pups en kittens vanaf 2 dagen leeftijd. Fipralone huidspray is een.

Fipronil for kittens? TheCatSit

Fipronil is a broad use insecticide that belongs to the phenylpyrazole chemical family. Fipronil is used to control ants, beetles, cockroaches, fleas, ticks, termites, mole crickets, thrips, rootworms, weevils, and other insects. Fipronil is a white powder with a moldy odor. Fipronil was first registered for use in the United States in 1996 Frontline Combo Kitten. Frontline Combo Kitten bestaat uit een losse pipet Frontline Combo Kat. Deze pipetten zijn geschikt voor kittens, volwassen katten (vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht van 1 kg) en fretten. Wanneer u dit product vaker wilt gaan gebruiken, is het voordeliger te kiezen voor Frontline Combo Kat

Frontline Combo Kitten besteht aus einer einzelnen Pipette Frontline Combo für Katzen. Diese Pipetten sind für Kätzchen, erwachsene Katzen (ab 8 Wochen und 1 kg Gewicht) und Frettchen geeignet. Die Pipette tötet Flöhe innerhalb von 24 Stunden nach dem Kontakt mit dem Produkt A veterinarian inquires if fipronil can be used off label in kittens and puppies as early as 2 days old since it is labeled for use in other countries at this age. Question: We work at a lot of rural shelters that do not have veterinarians of their own, so we have been trying to help them with some basic protocols Frontline Combo vlooiendruppels doodt vlooien, teken en bijtende luizen bij kittens. Daarnaast voorkomen de Spot-On vlooiendruppels besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien. Bevat: Fipronil 10%, methopreen 12% Geschikt voor kittens en fretten. Inhoud: 1 pipet van 0,50 ml Merk. Frontline. Uitsluitend voor. Fipronil 50,00 mg (S)-Methopreen 60,00 mg Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol (E320) 0,10 mg Butylhydroxytolueen (E321) 0,05 mg Hoe gebruik je Frontline Combo Spot On Kitten Frontline Spot-on is gemakkelijk te gebruiken: breng de inhoud van de pipet op de huid tussen de schouderbladen van je kat aan

Fipronil is one of the newest names on the market for pest control, effective in the elimination of ants, roaches, termites, and other common pests. With a projected kill rate of up to 95% of ants and roaches within just 3 to 5 days, Fipronil gives insec Frontline Spot On kan gebruikt worden op kittens en puppy's zodra ze 8 weken oud zijn en op voorwaarde dat een kitten ten minste 1 kg weegt en een puppy ten minste 2 kg weegt. Fipronil, is een veterinaire kracht chemische stof die vlooien, teken en bijtende luizen doodt Alles over vlooien en de bestrijding van de vlo. Als dierenartsen adviseren wij voor de bestrijding van vlooien een vlooienmiddel met daarin de werkzame stof selamectine. Het is het breedst werkende en meest veilige vlooienmiddel dat er is

Frontline Gold for Cats and Kittens effectively eradicates lice, ticks, and fleas at all stages of life. A topical treatment designed for use once a month, this powerful formula includes (S)-methoprene, fipronil, and pyriproxyfen. This new, potent product will stop reinfestation with regular use Yashica Pharmaceuticals Private Limited - Offering Medicine Grade Fipronil Spot On Solution For Cats & Kittens (0.5 mL) at Rs 250/pack in Thane, Maharashtra. Read about company. Get contact details and address | ID: 1088923768 Fipronil cat kitten flea tick lice treatment squeeze on 3 month supply pet. Condition is New scratches on box please see pics. Seller assumes all responsibility for this listing. Shipping and handling. This item will ship to United States, but the seller has not specified shipping options

bol.com Frontline Spot On - Kat -Tegen vlooien en teken ..

 1. imaal een maand moet zitten tussen 2 opeenvolgende behandelingen
 2. der wegen dan 1kg. Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren. Niet gebruiken bij konijnen of andere dieren. Meer informatie over Frontline Spot On Kat
 3. AMFLEE FIPRONIL SPRAY HOND/KAT 250ML. - [b]Amflee huidspray voor een snelle behandeling tegen vlooien en teken voor de hond en kat. Ook voor puppies en kittens vanaf een leeftijd van 2 dagen. [/b] [b]Gebruiksaanwijzing[/b] Spray de huidspray op ongeveer 10 tot 20 cm afstand op de vacht van het huisdier. Bij langharig

Johnson's Fipronil Spot-On is used to treat and control infestations of fleas and ticks on cats. Once applied it can produce immediate effects and persistent activity on for up to 5 weeks, while ticks will be killed within 48 hours Flea & Tick Squeeze On, Fipronil, for Cats & Kittens For use only on cats & kittens over 1.5 lb and over 8 weeks of age. 3 month supply. Contains fipronil, an active ingredient used in Frontline brand products (This product is not manufactured or distributed by Merial, the makers of Frontline brand products Fipronil 9.8% w/w (S)-methoprene 11.8% w/w. Excipients q.s. CATEGORY: Insecticide-acaricide PHARMACODYNAMICS: Fipronil is belonging to the family phenylpyrazole. It acts by interaction with complexes formed between the chloride channels and their ligands, especially the neurotransmitter GABA (gamma-amino butyric acid), thus blocking the transfer of chloride ions across cell membranes to levels. FOR KITTENS AND CATS: PetArmor topical flea treatment for cats and kittens 8 weeks and older for up to 30 days after application and helps prevents infestations of adult fleas. FLEA AND TICK PREVENTION: PetArmor for cats helps you protect your furry family member from the diseases fleas and ticks carry, including deer ticks that may transmit Lyme disease Amflee Fipronil Spray is een huidspray voor een snelle behandeling tegen vlooien en teken voor de hond en kat. Ook voor puppies en kittens vanaf een leeftijd van 2 dagen. Inhoud: 250 ml. Werkzame stof: fipronil Toepassing. Spray de huidspray op ongeveer 10 tot 20 cm afstand op de vacht van het huisdier

Effipro Spray Bestellen Tegen vlooien, teken en luize

 1. It's formulated with two active ingredients—fipronil and (S)-methoprene—to help disrupt the flea life cycle and inhibit future infestations. Plus, it's designed to be waterproof, fast-acting, and long-lasting. This treatment purr-fect for both cats and kittens who are eight weeks old and older, and who weigh 1.5 pounds and over. Key.
 2. FRONTLINE Plus for Cats is a fast and effective flea and tick treatment that also kills eggs, larvae and chewing lice. Featuring Fipronil as an active ingredient, this is a monthly fast-acting, long lasting and waterproof flea drop for cats and kittens 8 weeks and older
 3. Een brede verscheidenheid aan kopen fipronil-opties zijn voor u beschikbaar, zoals acaricide. Ook kunt u kiezen uit poeder, injectie en aërosol kopen fipronil. En uit huisdieren, in het water levende dieren en vee kopen fipronil.En of kopen fipronil vloeistof , korrelige is. Er zijn 38 kopen fipronil leveranciers, vooral gevestigd in Azië
 4. Kitten Berichten: 1 Lid geworden op: 05 aug 2017 19:12. In Vlooien en luizenmiddel zit ook fipronil? Bericht door biancaatje » 05 aug 2017 19:26. Gezien de situatie op het moment rond het middel fipronil in eieren maak ik mij zorgen omdat in een pipetje of een vlooienbandje wel tot 5000maal hogere dosering in zou zitten dan in een ei
 5. ate and prevent infestations for one month following application. The product works rapidly and is for use on cats and kittens 12 weeks of age and older

FRONTLINE® SPRAY ( ook tegen bloedluis )(fipronil) 100 of 250 mlOplossing voor uitwendig gebruik. Handpompspray 100 ml: 1 x pompen = 0, Frontline® Spot-On is een gemakkelijk aan te brengen vloeistof die uw kat goede bescherming tegen vlooien en teken biedt. Frontline® Spot-On doodt vlooien binnen 24u en teken binnen 48u. Het beschermt je kat 2 weken tegen teken en 4 weken tegen vlooien Fipronil is also effective against ticks, and appears to have some miticidal activity (although it is not labeled for this). Most It is safe for use on puppies and kittens and not teratogenic or mutagenic. It has also been used successfully to treat some mite infestations.. El fipronil, que pertenece al grupo químico de los fenilpirazoles, es uno de los últimos ectoparasitarios externos introducido en la ganadería, a mediados de los años 90 del siglo pasado. El fipronil se usa muchísimo en perros y gatos como pulguicida y garrapaticida, sobre todo en forma de spot-on (pipetas): es probablemente el compuesto pulguicida líder a escala mundial en este mercado The Gold line of medication can be used as Frontline for kittens, as it is suitable for use on kittens that are at least 8 weeks old and weigh at least 1.5 pounds. What is Frontline Spray for Cats? For cats that might not sit still long enough for a topical solution, Frontline Spray for Cats is a misting spray that stays waterproof for a full 30 days (even when bathing)

Kittens were potentially overexposed to Fipronil under both acute (26,076 ng/kg per day) and chronic (1,633 ng/kg per day) scenarios. The mild symptomatology associated with acute intoxication could possibly determine case underreporting within pharmacosurveillance schemes Fipronil wordt ook gebruikt om andere insecten zoals kakkerlakken, mieren, bijen en wespen te elimineren. Het product kan worden gebruikt vanaf het moment dat het kitten 8 weken oud is. Frontline is een oplossing die op de huid van de kat wordt aangebracht en het is een waterdichte behandeling, dus u hoeft het niet opnieuw toe te passen na elk bad- of zwemavontuur Het middel is gebaseerd op de stof fipronil en bindt zich aan huidvet. Daardoor wordt de werking nauwelijks beïnvloed door water of wassen. De spray kan veilig worden toegediend aan kittens en puppies vanaf 2 dagen oud en aan drachtige en zogende poezen en teven. Bruikbaar bij zowel honden als katten; Doodt vlooien, teken en bijtende luize Volgens onderzoeksgegevens van Frontline is Frontline Plus een effectieve methode voor vlooien- en tekencontrole bij kittens, waarbij 100 procent van de vlooien binnen 12 uur na toediening wordt gedood. Voordat u Frontline-producten op kittens gebruikt, moet u de veiligheidsrichtlijnen kennen voor het aanbrengen van dat product op uw kitten The recommended application spot for Frontline is a place where the cat cannot lick, such as the base of the back of the head. Unfortunately, with almost otherworldly contortion abilities, she may reach it anyway. If your cat manages to ingest the medication, the side effects are usually mild

Beste vlooienmiddel 2021 voor je kat: Voor je kat, je

 1. Fipronil kan een schadelijk effect hebben op waterorganismen. Honden mogen niet zwemmen in open water gedurende 2 dagen na behandeling. Gebruik tijdens dracht, lactatie of leg. Uit laboratoriumonderzoek met fipronil zijn geen gegevens naar voren gekomen die wijzen op teratogene of embryotoxische effecten
 2. FOR USE ONLY ON CATS & KITTENS 8 WEEKS AND OLDER. Contains Fipronil, the active ingredient used in Frontline Top Spot ® Kills. Fleas, Ticks, Chewing Lice. Prevents and controls re-infestation. fast acting - long lasting - waterproof. Active Ingredient
 3. Several topical medications like selamectin and fipronil are only safe to use on kittens older than 8 weeks, according to VetInfo. Once your furry friend is older than 2 months, there are special formulations that are designed specifically for kittens under 5 pounds in weight

Fipronil - Wikipedi

 1. Koop 'Frontline Spray Fipronil 2,5mg/ml Spray Cutaan Gebruik Oplossing Honden En Katten 250ml' Kleine Prijsjes GRATIS Levering vanaf 49€ Bestel Online Hier
 2. 136 aanbiedingen in februari - Koop en verkoop kat langharig eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor
 3. Fipronil is an insecticide of the phenylpyrazoles class and an active ingredient of Frontline, Certifect, and Parastar Plus. These products are commonly used on dogs and cats to kill fleas and all.
 4. g van je pup of kitten: het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien

Behandel zeker geen kittens met ontvlooiingsmiddelen die voor volwassen dieren bedoeld zijn. Fipronil en Methopreen), waarbij de toevoeging methopreen wel een larven-dodende werking heeft en dit middel dus meer geschikt maakt voor een effectieve vlooienbestrijding. Klik op de button om de producten te bestellen Fipronil is an insecticide that disrupts the insect central nervous system which then causes them to die. Once applied, Frontline flea treatment causes hyperexcitation and this will mean that you will notice more fleas on your animal. Don't worry, this means it's working Frontline Gold for Cats and Kittens is a potent monthly topical spot-on treatment that kills fleas, flea eggs, flea larvae, ticks and chewing lice. It's three active ingredients fipronil, (S)-methoprene and newly added powerful third ingredient pyriproxyfen helps to kill the next generation of flea eggs and larvae before they can develop into adult fleas Fipronil 268,00 mg (S)-Methopreen 241,20 mg. Hulpstoffen Butylhydroxyanisol (E320) 0,54 mg Butylhydroxytolueen (E321) 0,27 mg FRONTLINE COMBO Spot-On HOND XL Elke pipet van 4,02 ml bevat: Werkzame bestanddelen Fipronil 402,00 mg (S)-Methopreen 361,80 mg. Hulpstoffen Butylhydroxyanisol (E320) 0,80 mg Butylhydroxytolueen (E321) 0,40 mg. Doeldier. Fipronil in Frontline (132 mg in 1.34 mL liquid), Certifect (9.8% of 4.28 mL), or Parastar Plus (9.8% of 2.68 mL) is placed between the dog's shoulder blades at the nape of the neck.After application, fipronil spreads and sequesters in the lipids of the skin and hair follicles, and continues to be released onto the skin and coat, resulting in long-lasting residual activity against fleas and.

Fipronil is used extensively as an agricultural and veterinary pesticide. In Australia, fipronil was first registered as a veterinary pesticide in 1995 as Frontline Spray, with the spot-on form of fipronil (TopSpot) registered from 1996 onwards for dogs, cats, puppies and kittens (Australia Honden en katten moeten zorgeloos kunnen leven. En jij als baasje ook! Frontline biedt daarom een volledig assortiment met verzorgingsproducten voor hond en kat Fipronil (0.25%) - Preliminary Domestic Animal Safety Study in Kittens to Support Experimental Use of Product in Cats and Kittens. Document (PDF) (154 KB PDF). July 07, 1994. Memorandum. 20 Page(s). Virginia Dobozy. Toxicology Branch. MB 46513, Fipronil Metabolite - Review of Three Toxicity Studie Fipronil de vacht moet de eerste 2 dagen na aanbrengen van het product worden vermeden.50,00 mg Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol worden bij kittens jonger dan 8 weken en/of kittens die minder dan 1 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.). Fleas can infest a mother kitty and her newborn litter, especially if you've recently rescued them from the outdoors. These pests cause anemia and other diseases in your furry friends. Unfortunately, you can't apply many flea remedies available to such young kittens and you'll need to remove the fleas.

Effectiveness of Frontline on Kittens Pets - The Nes

Frontline Gold for Cats and Kittens effectively eradicates lice, ticks, and fleas at all stages of life. A topical treatment designed for use once a month, this powerful formula includes (S)-methoprene, fipronil, and pyriproxyfen 15 product ratings - 4 - COMBAT .01% FIPRONIL MAX GEL SYRINGE ROACH INSECT KILLER 30g (1.05oz) C $28.23. Top Rated Seller Top Rated Seller. Buy It Now. From United States. B O S p K o n J E s o r e d T 1 U X I 8. PET PRIDE FIPRONIL FOR CATS FLEA & TICKS SQUEEZE-ON ( 3 PACKS ) CATS & KITTENS. Brand New. C $24.61. Top Rated Seller Top Rated Seller Frontline Plus for Cats and Kittens is a monthly topical flea and tick preventative that kills 100% of adult fleas on your pet within 12 hours and 100% of all ticks and chewing lice within 48 hours. Frontline Plus also contains an insect growth regulator, S-methoprene, which kills flea eggs and larvae Fipronil action is fast, effective, and provides lasting protection. Fipronil-based Effipro is also practical and affordable. Effipro can be used on Kittens and Puppies from 2 months of age and/or weighing more than 1kg in bodyweight. Available in packs of 4 or 24 pipettes, Effipro is ideal for households with more than one cat or dog

Frontline vlooienbestrijding voor hond en kat op Agradi

Two of the active substances in Broadline, fipronil and (S)-methoprene, act as 'ectoparasiticides'. This means that they kill external parasites that live on the skin or in the fur of animals, such as fleas and ticks. The other two active substances in Broadline, eprinomectin and praziquantel, act as 'endoparasiticides'. This means that they kill parasites that live inside the body of. FRONTLINE SPRAY protects cats and dogs against fleas and ticks, including paralysis ticks. It can be used on puppies and kittens from 2 days of age

Frontline Combo Cat Green 12 Pack, Vet Meds 4 Pets

Fipronil in eieren RIV

in kittens weighing less than 0.6 kg and/or under 7 weeks of age. The product is not for use in kittens People with a known hypersensitivity to fipronil, (S)-methoprene, eprinomectin or praziquantel or to any of the excipients should avoid contact with the veterinary medicinal product Fipronil , een geneesmiddel dat wordt gebruikt in vlooien- en tekenbeheersingsproducten en andere insecticiden, is een anti-parasitair middel dat werkt door het centrale zenuwstelsel van insecten te verstoren. De hersenen en het ruggenmerg van het insect worden aangevallen door deze chemische stof, wat uiteindelijk leidt tot een snelle dood Selamectin (trade names, Revolt manufactured by Aurora Pharmaceutical & Revolution manufactured by Zoetis ) is a topical parasiticide and anthelminthic used on dogs and cats.It treats and prevents infections of heartworms, fleas, ear mites, sarcoptic mange (scabies), and certain types of ticks in dogs, and prevents heartworms, fleas, ear mites, hookworms, and roundworms in cats

Broadline spot on for Cats 2PetArmor Plus Flea & Tick Treatment for Cats over 1

FRONTLINE Plus for Cats & Kittens for Animal Use - Drugs

Frontline Combo vlooiendruppels doodt vlooien, teken en bijtende luizen bij kittens. Daarnaast voorkomen de Spot-On vlooiendruppels besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien. Bevat: Fipronil 10%, methopreen 12% Geschikt voor kittens en fretten. Inhoud: 1 pipet van 0,50 ml Uitsluitend voor uitwendig gebrui Uw geneesmiddelen zonder voorschrift Katten geneesmiddelen bij Newpharma - GRATIS 24u levering vanaf 49€ - Al 750.000 klanten - Gecertifieerde online apotheek Frontline Spray 0.25% w/v Cutaneous Spray Solution. Please wait a moment while we find what you are looking fo Ongediertebestrijdingsspray. Fipromedische 100 mL, 2,5 mg/ml . Voor honden en katten Huidsprayoplossing productpluggen - Kan gebruikt worden bij pups en kitt..

Amazon.com: fipronil for cat

Kitten lice eggs. The veterinarian said they re nits or lice eggs and she treated him for lice. However if you try to comb them out you will find that they are tightly glued onto the hair shaft. Cat lice are white so you ll be more likely to see the lice eggs on a cat

Frontline Spray Stops Fleas & Ticks in Dogs & Cats | PetCareRxFrontline Plus Flea and Tick Control Sale! - Frontline Plus
 • Kippengrit 25 kg.
 • Compact camera Canon.
 • Bakkers in Sassenheim.
 • Snapshot Hoge Veluwe.
 • Rozemarijn olijfolie.
 • Souffle Mask.
 • Rubber mat HORNBACH.
 • Verjaardagsfeest ideeën volwassenen.
 • Royalty deal.
 • Muskusrat eten Dendermonde.
 • Boog onderdelen.
 • LEGO NINJAGO klooster.
 • Minecraft 3ds release date.
 • Gebruikte bouwmaterialen Doetinchem.
 • Karaktereigenschappen kind.
 • IKEA krukje roze.
 • Limbisch systeem depressie.
 • Beste vaatwasser 2020.
 • Scouting boek.
 • Altec Lansing subwoofer.
 • Kartel tulp.
 • John denver back again.
 • Kiezelzuur aquarium.
 • Jeroen Oerlemans Advocaat.
 • Oral B Pro 2 2500.
 • GAMMA Histor mengverf.
 • Shakespeare woorden.
 • Kosh iep smart.
 • Rolls Royce plc Stock.
 • Werkblad 3 medeklinkers.
 • Conga line.
 • Cursus portretfotografie Apeldoorn.
 • Toren van Babel Rotterdam.
 • Roeiwedstrijd Terherne.
 • Webshop tweedehands baby.
 • Toys''R''Us Mönchengladbach.
 • Time Is Tight lyrics.
 • Beurs Rotterdam leeftijd.
 • Annalise basso films en tv programma's.
 • Mosterdblad sla.
 • NIMA operationeel plan in 10 stappen.